Stans bästa blomsterbutik

Hej på er. Hur står det till med er idag? Fina blommor till brorsans bröllop som är om två dagar hade jag tänkt att jag skulle hjälpa honom med. Ja, till att smycka ut festlokalen och också att det ska stå en vas med blommor på varje bord. Det beräknas komma minst 70 personer på efterföljande fest och det ska dukas vid 12 bord, så då ska jag ordna 12 buketter blommor plus en hel del övriga utsmyckningsblommor. Brudbuketten lägger jag mig inte i, ha, ha … Som tur är finns det en blomsterbutik i Eslöv som heter Kreativa Blomster Flyinge. 

 

I går var jag inom i butiken och fick rådgivning av personalen angående vilka slags blommor som skulle passa bra på detta bröllop och jag gjorde också beställningen och ska avhämta blommorna nu på onsdag morgon. Har ni varit på Kreativa Blomster? Om inte vill jag bara helt kort berätta för er att det här är en blomsterbutik i Eslöv men som också skulle passa er som bor i närheten av Höör, Hörby och Lund. Tänk om man kunde få lika bra hjälp i andra butiker som man får i denna blomsterbutik i Eslöv. Deras kundservice är ju bara helt suverän, och inte nog med det, det är bara noggrant kontrollerade och kvalitetssäkrade blommor som säljs där. Ingen risk att de vissnar efter en halv dag med andra ord. Jag känner mig hundraprocentigt nöjd med hjälpen och om ni skulle behöva köpa blommor i en blomsterbutik i Eslöv ska ni självklart göra detta på Kreativa Blomster. Jag lovar att jag ska berätta allt om bröllopet om några dagar, givetvis ska jag ta massor av bilder, så kom in till mig på Instagram också, och inte bara här på bloggen. Ha det gott fram till dess! 

Du gillar kanske också...