Massage i Kiruna

Välkomna alla mina vänner till ett nytt inlägg. Jag hoppas att ni haft en bra dag, det har jag haft i alla fall och jag känner att det är trivsamt här uppe i Kiruna, en stad jag flyttade till för tre månader sedan. Det har varit mycket med flytten och med allt annat som det är den här perioden på året när vi börjar gå mot jul. Det är inte alldeles enkelt att tagga ner men nu så har jag hittat ett företag dit jag har gått ett par gånger för att få massage i Kiruna, och jag har mått väl av att gå dit, och det är till Lottas Hud & Hår Kosmetika jag har gått. 

Det är avkopplande med massage och det är inte bara det att det är avkopplande, det gör verkligen nytta mot min ryggvärk som jag har levt med i flera år. Jag förstår så väl att det är många som är stressade och försöker att på olika sätt göra något åt det. Därför bestämde jag att skriva om denna massage i Kiruna, och så hoppas jag att ni också ska vilja prova på massage i Kiruna hos Lottas Hud & Hår Kosmetika. Jag vet att jag har fått många nya följare som bor här i Kiruna med omnejd sedan jag flyttat hit, så jag tänker att jag ska dela med mig om vad jag hittar på här i denna stad så kan ni också följa mina exempel i fall ni känner för det. Jag märker redan på atmosfären när jag kliver innanför dörren hos Lottas Hud & Hår Kosmetika att den är varm och välkomnande, men så har ju också hon som driver det här företaget en trevlig personlighet som gör att alla som kommer dit känner att de är varmt välkomnade och får stå i centrum. 

Du gillar kanske också...