Äntligen en webbshop till vår butik

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig helg. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med webbshop i Borås, och jag tänkte därför att jag skulle skriv ett inlägg om just detta. Jag har nämligen hittat ett företag som jag kommit att tycka om. Adsearch-webbshop heter företaget och är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till Adsearch-webbshop för hjälp med webbshop. Som ni säkert redan har koll på, så äger jag ett eget företag som jag driver tillsammans med min pojkvän. Det här med webbshop är någonting som vi har funderat mycket på den senaste tiden, då vi endast har drivit vår butik i Borås. Vi har känt att vi inte nått ut till ås många kunder som vi hade önskat, och är därför otroligt glada över att vi nu valde att vända oss till just Adsearch-webbshop. Personalen hos Adsearch-webbshop är helt fantastiska. De arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag värdesätter högt i ett företag. Jag och min sambo kände oss tack vare detta väldigt trygga och säkra i vårt val av företag, vilket ju alltid är skönt.

De anställda hos Adsearch-webbshop är dessutom otroligt duktiga och kunniga inom det här med att skapa en webbshop, vilket såklart är det absolut viktigaste. Vi är otroligt nöjda och tacksamma över den hjälp som vi fått utav Adsearch-webbshop, då vi nu fått en väldigt fin webbshop som lockar till sig många nya kunder. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Borås eller Göteborg med omnejd att vända er till Adsearch-webbshop. 

Du gillar kanske också...