Anastasya lokalservice AB

Hej och god morgon på er alla mina trevliga läsare! Idag tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg som ska handla om en städfirma i Uppsala som jag och min man bestämde oss för att anlita oss av då vi behövde hjälp med vår hemstädning. Jag och min man har sådana jobb som gör att vi är hemifrån extremt många timmar varje dag. När vi äntligen är lediga på helgerna vill vi inte ägna den tiden till att städa. Det är därför vi sedan en tid tillbaka låter Anastasya lokalservice AB komma hem till oss och städa! 

 

Det är många av er som har berättat att ni har funderingar på att anlita er av en städfirma Jag ska säga det med en gång, att jag och min man haft ett par andra städfirmor här tidigare som vi inte var riktigt nöjda med. Det startar ständigt nya städföretag och det verkar som om långt ifrån alla av dessa är seriösa. Tyvärr råkade vi ut för detta innan men däremot så är vi väldigt nöjda med Anastasya lokalservice AB, för de som jobbar på det här företaget är verkligen riktiga proffs på att städa och i allt övrigt är det ett företag med en riktigt bra kundservice. Jag skulle därför vilja rekommendera Anastasya lokalservice AB till er som överväger att anlita en städfirma i Uppsala. De är väldigt flexibla så det går bra att få hjälp av dem oavsett om man behöver hjälp vid endast ett enstaka tillfälle eller om man vill abonnera på en städtjänst. Det är mycket prisvärt att anlita denna städfirma i Uppsala och som sagt något jag tycker att fler personer borde göra.  

Du gillar kanske också...